Bruidsfotograaf

Trouwen doe je vaak maar eens in je leven, dus als je dat gaat doen wil je dan ook dat alles perfect is, met mooi weer, met leuke mensen, een groot feest en dit wil je dan ook vast laten leggen door een bruidsfotograaf. Wat is er dan makkelijker dan bij ons een offerte aan te vragen voor een bruidsfotograaf? Bij ons kun je kiezen uit verschillende bruidsfotografen, met veel ervaring die precies weten wat er moet gebeuren en hoe ze de mooiste foto’s kunnen maken. Vraag direct een offerte op!

Bruidsfotograaf Inhuren

Bij een bruiloft komt veel kijken: de locatie op tijd regelen, familie en gasten uitnodigen, de bruidskleding regelen, eten en drinken, de bruidstaart niet te vergeten, en oh ja, een bruidsfotograaf. Maar hoe vindt je die?

Onze bruidsfotografen maken van een dag om nooit te vergeten een schitterend fotoalbum, wat je jaren later nog steeds met plezier doorkijkt alsof het de dag van gisteren was. Want die herinneringen aan een dag vol liefde, emotie en vreugde moet je voor altijd koesteren. Maar hoe kom je nu een bruidsfotograaf tegen die de mooiste trouwfoto’s maakt voor jullie, en dan ook nog eens in jullie eigen stijl? En wat zijn de kosten hiervan? Wij vertellen het je.

Bruidsfotograaf

Kosten Fotograaf

Dit zijn de gemiddelde tarieven van een bruidsfotograaf.

Aantal uren Per uur
4+ €125 tot €150
6+ €75 tot €125
8+ €65 tot €115

In het algemeen kost een gemiddelde bruidsfotograaf per uur 100 euro, maar dat is wel bij een minimum aantal uren van 6 tot 8 uur werk. Bij een kortere trouwdag vragen ze een hoger tarief per uur. Dit is exclusief trouwalbum, voorrijkosten en materiaalkosten.

Bijkomende kosten:

In plaats van per uur kun je ook het totaalplaatje bekijken van alle kosten:
Voorbereidende werkzaamheden: 150 – 250 euro
Fotoshoot zelf op locatie: 200 – 300 euro
Ceremonie foto’s: 200 – 300 euro
Receptie foto’s: 200 – 300 euro
Diner foto’s: 200 – 300 euro
Feestavond foto’s: 200 – 300 euro
Trouwalbum: 200 – 1500 euro
(Prijsindicatie is afhankelijk van welk materiaal er gebruikt wordt, afmetingen, het type, de kleur, hoeveel foto’s, hoeveel albums)

Alles bij elkaar kun je al een professionele bruidsfotograaf inhuren voor een 1300 tot 1800 euro en dan is alles voor het grootste deel daarin meegenomen. Uiteraard zijn er goedkopere fotografen te vinden die het als hobby doen, of een familielid of een student, maar of je dan ook nog mooie foto’s krijgt is altijd nog maar de vraag.

Bruidsfotograaf inschakelen

Wil jij graag een bruidsfotograaf inschakelen? Dan ben je op onze website op het juiste adres. Vind een overzicht van alle bruidsfotografen in de buurt op onze fotografen pagina. Wil jij direct weten wat een bruidsfotograaf in jouw geval gaat kosten? Vraag dan een offerte aan via onze offertepagina.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan