Na 9 maanden wachten is het dan zover, de baby is er en jullie zijn vast en zeker de meest trotse ouders op aarde. Hij of zij is mooi, compleet en je wilt het liefst blijven kijken. Maar baby’s veranderen snel. Vooral het eerste jaar gaat dat heel erg hard en je bent misschien bang dat je deze mooie momenten gaat vergeten of straks niet meer weet hoe hij of zij er uitzag, doe dan een baby fotoshoot en laat het mooiste moment aan je muur pronken.

Het juiste moment

Een fotoshoot met je baby is het leukste als de kleine al zelfstandig kan zitten. Je kunt dan samen met de fotograaf een paar posities bedenken waar in je jouw baby wilt zetten om zo de mooiste foto’s te krijgen. Die speciale lach, die ene houding die alleen jouw kindje kan aan nemen, dat zijn de leuke dingen om vast te leggen op de foto. Wanneer je exact het beste de fotoreportage kunt laten maken is van vele factoren afhankelijk. Overleg daarom altijd even met de fotograaf, hij of zij weten het beter dan wie ook wanneer ze jullie langs kan laten komen.

Fotoshoot met je baby

Een fotoshoot met je baby is leuk en zeker een aanrader. Je kunt een fotoshoot laten maken van alleen jouw baby, of ook foto’s van jullie samen of als gezin laten maken. Wanneer je een baby fotoshoot wilt boeken kun je het beste eerst wat fotograven met elkaar vergelijken. Staat de stijl je aan, wat iemand maakt, wat is de prijs en vooral wat krijg je er voor. De prijzen kunnen ver uit een lopen maar zijn vaak ook afhankelijk van de ervaring die iemand heeft. Neem geen overhaaste beslissingen, de foto’s die je
maakt zijn voor een leven lang en daar mag je best even over na denken.

Vraag vandaag nog offertes aan voor je baby fotoshoot!