Familie Fotoshoot

Voor een leuke en vooral mooie verrassing maak je een familie fotoshoot, een leuk cadeau voor opa en oma, voor ooms en tantes en een blijvende herinnering als echt de hele familie op de foto staat. Nog leuker is als opa en oma en alle kinderen en kleinkinderen op de foto staan, want dat gebeurt ook niet altijd. Soms zijn er ook kinderen en kleinkinderen die in het buitenland wonen, of missen er een paar omdat ze ver weg wonen. Zo een familiefoto is een momentopname van het leven, en het leven is onvoorspelbaar. Talloze families hebben daarvoor een familiefoto laten maken, op het juiste moment, wanneer iedereen tegelijk op de foto kan en wil gaan.

Familie Fotograaf

Een fotograaf die een familiefoto maakt dient vooral heel erg geduldig te zijn, want voordat iedereen goed staat en op de juiste manier in de camera kijkt ben je wel een tijdje verder. Voor de uiteindelijke opstelling dient hij of zij een plaatje in zijn hoofd te hebben, waarbij vooral gekeken wordt naar lengte, uitstraling, lichtinval, en uiteraard de locatie zelf. Ook de omgeving kan een grote impact hebben op zo een foto, waarbij het belangrijk is dat de familie zelf alle aandacht krijgt. Wanneer dan de uiteindelijke foto genomen wordt kan deze nog digitaal bewerkt worden en kan er meer licht of een glans toegevoegd worden, zodat het geheel er mooier uitziet.

Familie fotoshoot

Kosten Familie Fotoshoot

Tarief per uur 50 -80 euro
Dit is enkel het tarief per uur en zegt niets over de totale kosten.

Beter is het om te kijken naar de totale kosten:

Aantal uur Aantal foto’s Kosten
1 5 100- 150 euro
2 10 200 -300 euro
3 15 250 – 495 euro

 

Soms wil je maar 1 foto van de hele familie, maar ook kun je ervoor kiezen om van elk gezin apart nog extra foto’s te laten maken, waardoor het totale plaatje een stuk duurder wordt. Tevens hangen de kosten ook af van de keuze voor een foto album, kleinere foto’s, digitale bewerking, op cd/dvd of afgedrukt en de keuze voor thuis of juist op een mooie locatie foto’s te laten nemen.

Familiefotograaf inschakelen

Wil jij graag een familiefotograaf inschakelen? Dan ben je op onze website op het juiste adres. Vind een overzicht van alle familiefotografen in de buurt op onze fotografen pagina. Wil jij direct weten wat een familiefotograaf in jouw geval gaat kosten? Vraag dan een offerte aan via onze offertepagina.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan