Eindelijk heb je alle foto’s van de bruiloft, de geboorte of die mooie vakantie uitgezocht en zijn er echt wel een paar uitblinkers. Maar dan komt de grote vraag, wat ga je er mee doen. Meestal is er 1 of 2 foto’s die er echt uitspringen en daar wil je wat leuks mee doen.

Laat je foto afdrukken

Je kunt natuurlijk de foto gewoon laten afdrukken, maar een andere mooie keuze is om de foto te laten afdrukken op canvas. Zo maak je gemakkelijk van jouw mooiste foto een opvallend schilderij. Hierbij kun je kiezen uit verschillende groottes, rechtopstaand, liggend of vierkant. Net wat jij het mooiste bij deze foto vindt passen en wat er goed staat in jouw interieur.

1 of meerdere foto’s op canvas bestellen?

Het is een mooie aanwinst in huis om die speciale foto af te laten drukken op canvas. Je vergroot de foto dan uit en geeft hem de aandacht die het verdient. Ook kun je met een foto bewerkingsprogramma, wat tegenwoordig ook gewoon op de telefoon kan, een collage maken van de mooiste foto’s en deze dan op canvas laten afdrukken. Zo krijgen nog meer foto’s een mooi plekje en kun je met de foto’s een verhaal vertellen of het moment even herbeleven.

Bestel snel en eenvoudig een canvasdoek

Het bestellen van een foto op canvas kan over het algemeen snel en simpel. Allereerst kies je natuurlijk een foto of fotocollage uit die je wilt tonen op het canvas doek. Bij het bestellen maak je een keuze voor het formaat van het canvas doek, de positie en erg belangrijk de dikte. Wanneer de bestelling compleet is kun je de foto uploaden en wordt het proces in gang gezet. Met enkele dagen heb jij dan je nieuwe aanwinst in huis!

Binnenkort geven we je 5 websites waarop jij je bestelling kan plaatsen. Suggesties welkom!