Om een speciale gebeurtenis een mooi plekje aan de wand te geven, zijn er tegenwoordig veel verschillende mogelijkheden. Het oudste is een foto op canvas laten drukken, maar tegenwoordig kan dit ook op aluminium of zelfs op plexiglas. Geef jouw foto de aandacht die het verdient door een foto af te laten drukken op plexiglas.

Wat is plexiglas?

Plexiglas is ook wel bekend als acrylglas. Het geeft je foto een indrukwekkend diepte effect en laat de kleuren glanzen. De glasplaat is 4 mm dik en de foto wordt als ware achter het glas gekleefd. Dit geeft jouw mooiste foto een goede bescherming. Het plexiglas is licht van gewicht en je hoeft niet bang te zijn dat het glas breekt, want het glas is onbreekbaar. Het glas zorgt er voor dat de kleuren uit jouw afbeelding mooi naar voren komen en de foto ook echt opvalt. Het plexiglas zorgt er voor dat de foto beschermt is tegen UV straling, zo blijft de foto op zijn mooist en kun je er lang van genieten.

Foto op glas online bestellen

Om een foto op glas te bestellen zijn er diverse mogelijkheden waar je uit kunt kiezen. Een kleine foto kan op 30×20 cm worden afgedrukt, maar ook een foto op groot formaat is zeker mogelijk. Houd hierbij wel rekening dat de foto de juiste resolutie bevat en dus kan worden afgedrukt. Foto’s van Facebook zijn hiervoor meestal niet echt geschikt. Ook is het mogelijk om de foto op plexiglas te laten voorzien van een aluminium achterkant. Dit maakt de afbeelding vormbestendiger en duurzamer. Vooral bij grotere formaat foto’s op plexiglas wordt dit aangeraden om vervorming te voorkomen. Kies ook voor een bijpassend ophangsysteem zodat jouw unieke foto een plaatje word voor aan de wand.

Binnenkort geven we je 5 websites waarop jij je bestelling kan plaatsen. Suggesties welkom!