Je hebt een grote woonkamer met een kale muur die roept om iets tegen aan te hangen. Natuurlijk kun je kiezen voor een mooi schilderij, een grote foto in een lijst of een andere eyecatcher. Maar heb je ook al eens gedacht aan fotobehang?

Fotobehang is tegenwoordig heel trendy. Of je nu kiest voor een foto van een mooie herinnering, je kinderen, jij en je partner of een natuurfoto… Tegenwoordig is (bijna) alles mogelijk. Je kunt ervoor kiezen een eigen foto tot fotobehang te laten omtoveren of fotobehang met een motief, een stockfoto of andere soorten foto’s die onze fotografen in stock hebben.

Soorten fotobehang
Vaak kun je ook kiezen uit behang van vinyl, vliesbehang, papierbehang of zelfs glasvezelbehang. Daar waar papierbehang wat minder lang meegaat, is het voordeel van vinylbehang dat het afwasbaar is. Glasvezelbehang is dan weer vormvast en makkelijk om overheen te schilderen, terwijl vliesbehang heel licht is maar wel heel stevig. Je hebt ook nog airtexbehang, een polysterdoek dat heel makkelijk schoon te houden is. Het wordt vooral gebruikt in winkels, cafés en restaurants en grote kantoren.

Waar te bestellen?
Op internet zijn er verschillende bedrijven waar je fotobehang kunt bestellen. Zij hebben vaak een assortiment foto’s waaruit je kunt kiezen. Bij sommigen is het mogelijk om zelf een foto up te loaden. Daarbij is het van belang dat de foto groot genoeg is en dus van goede kwaliteit.

Laat een foto maken
Heb je zelf geen foto beschikbaar? Neem contact op met een van onze fotografen. Zij kunnen precies vertellen aan welke kwaliteit een foto moet voldoen. Of laat een foto maken. Je weet dan zeker dat je foto aan alle eisen voldoet.