We kennen het allemaal nog wel, het fotorolletje laten afdrukken, een mooi fotoboek kopen en dan een avondje gaan zitten plakken. Die mooie herinneringen willen we immers bewaren voor later. Echter met de komst van de moderne telefoons hoeven we geen fotorolletjes meer weg te brengen en beschikken we over mooie digitale foto’s, veelal gemaakt met onze telefoon of digitale fotocamera. Maar ook deze verdienen een mooi plaatsje in een fotoboek toch?

Laat je eigen fotoboek afdrukken

Van die leuke vakantie wil je vast en zeker wel een mooi fotoboek. Dat is tegenwoordig veel gemakkelijk als dat we een avondje gingen plakken vroeger. Wanneer je nu een fotoboek wilt bestellen kun je op diverse websites terecht. Hier kun je een keuze maken uit verschillende formaten, een rechtopstaand of liggend formaat en heb je zelfs de keuze uit hoeveel bladzijdes het boek mag bestaan. Je kunt pagina’s toevoegen en zo zelf bepalen hoe dik het fotoboek word.

Ontwerp jouw eigen fotoboek

Het hele ontwerp ligt in jouw handen. Zo kunnen je kiezen voor een simpele gekleurde kaft, of voor een fotokaft. Je kunt dan aangeven welke foto er op de kaft mag komen en hiervan word de kaft gemaakt. Ook kun je zelf aangeven hoeveel foto’s je op een pagina wilt hebben. Je kunt 1 foto helemaal uitvergroten en extra aandacht geven, of een collage maken van een paar foto’s. Dit kun je per pagina weer op nieuw bepalen. Bij verschillende websites heb je tevens de mogelijkheid om kaders toe te voegen zodat de foto nog meer tot zijn recht komt. Maar het mooiste blijft wel, dat je tekst kunt toevoegen aan de bladzijdes en zo alle mooie herinneringen in 1 boek kunt verzamelen. Wellicht is het eventjes werk om alles helemaal naar je zin te krijgen, maar daarna heb je wel een prachtige herinnering voor de rest van je leven.

Binnenkort geven we je 5 websites waarop jij je fotoboek kan bestellen. Suggesties welkom!