Je vindt het leuk om foto’s te maken maar hebt eigenlijk te weinig tijd om je te verdiepen in je fototoestel. Je maakt dus eigenlijk alleen maar gebruik van de knop waarbij je fototoestel automatisch een ‘goeie’ foto maakt. Eeuwig zonde.

Fotografie in 1 dag
Vaak kun je met een aantal eenvoudige tips en trucks veel mooiere foto’s maken. Het is dan wel belangrijk dat je weet welke knop op je fototoestel waarvoor dient en wat het betekent als je je sluitertijd korter of langer maakt. Hiervoor hoef je geen uitgebreide fotocursus te volgen van meerdere dagen tot een jaar of nog langer. Ook met een fotografie workshop van een halve of hele dag kom je al een heel eind.

Basiscursus
Tijdens een workshop leer je de basis over fotografie. Je leert je toestel gebruiken en maakt onder begeleiding van een fotograaf een aantal foto’s. Sommige fotografen kiezen ervoor om een workshop te combineren met een stadswandeling, een uitstap naar een bos of park, studiofotografie etc.

Individueel of in groep
Afhankelijk van de fotograaf kun je een workshop individueel of in groep volgen. Bij individuele workshops is het makkelijker om je eigen wensen en eisen te benoemen. Bij groepsworkshops ben je vaak afhankelijk van wat de rest van de groep wil. De workshop zal dus wat algemener zijn dan bij een individuele workshop.

Een fotografie workshop kun je overal in Nederland volgen, dus ook in Brabant. Ook bieden sommige fotowinkels bij aanschaf van een fototoestel een fotoworkshop aan. Altijd nuttig om te doen.

Heb je al eerder een workshop gevolgd?
Dan is het misschien tijd voor een foto-nabewerking workshop. Of misschien wil je je juist meer gaan toelichten op portretfotografie, landschapsfotografie, studiofotografie, bruidsfotografie etc. Ook dan kun je een workshop van een halve of hele dag volgen.

Vraag een offerte aan
Wil je meer informatie over het volgen van een workshop fotografie? Vraag een offerte aan bij een van onze professionele fotografen. Zij kunnen je meer vertellen over de mogelijkheden.