Foto’s maken we allemaal regelmatig, zeker met de komst van de digitale camera, dan wel niet ingebouwd in onze mobiele telefoon. Steeds meer leggen we bijzondere momenten vast. De eerste stapjes, de vakantie, jouw grote liefde of je favoriete huisdier. Met deze foto’s kunnen we tegenwoordig ontzettend veel leuke dingen doen. Heb je bijvoorbeeld al eens gedacht om met de 12 mooiste foto’s een fotokalender te ontwerpen?

Ontwerp een eigen fotokalender

Een jaar heeft 12 maanden, dus heb je ook 12 foto’s nodig om jouw eigen foto kalender te ontwerpen. Kies voor elke maand de foto die het beste past bij die maand of bijvoorbeeld van iemand die in die maand jarig is. Ook een leuke mogelijkheid is om je favoriete natuurfoto in elke maand vanaf het zelfde punt te fotograferen en zo het verloop van de seizoenen vast te leggen.

Een groei foto kalender

Je baby groeit elke maand een beetje meer. Om een groei foto kalender te maken kun je een foto kiezen uit elke maand. Dit zou een heel erg leuk cadeautje kunnen zijn voor de opa’s en oma’s in de familie of gewoon wel lekker voor je zelf!

Nog meer foto’s op de kalender

Wanneer je aan 12 foto’s niet genoeg hebt kun je natuurlijk ook gaan voor foto collages. Door voor elke maand een foto collage te ontwerpen kun je op deze manier veel meer foto’s kwijt dan 12 stuks. Een fotocollage maken is niet zo moeilijk meer. Het an met een fotobewerkingsprogramma op de computer, of tegenwoordig zelfs op de telefoon. Er is een mogelijkheid tot toevoegen van kaders en teksten, zodat je helemaal jouw eigen favoriete kalender kunt ontwerpen.

Onbeperkt genieten

Foto kalenders kun je vergelijken met een verjaardagskalender. Er staan geen dagen bij de datums, waardoor je de kalender dus onbeperkt kunt gebruiken en je onbeperkt kunt genieten van de mooie foto’s.

Binnenkort geven we je 5 websites waarop jij je kalender kan bestellen. Suggesties welkom!