Het is ons in de loop der tijd steeds makkelijker gemaakt om foto’s te maken. Waar onze ouders vroeger nog een rolletje in het fototoestel moesten stoppen, kunnen we nu zelfs met onze telefoon de mooiste momenten vast leggen. De nieuwere telefoons zijn allemaal uitgerust met een goede camera met voldoende zoom en pixels, om elk moment dat we willen te fotograferen. Nu dat zo onder handbereik is doen we dit ook veel meer als vroeger. We kunnen de foto’s direct bekijken en verwijderen wat we niet meer mooi vinden, de mooiste momenten blijven dan over.

Bewaar de mooiste momenten

Vroeger moesten we een heel fotorolletje laten afdrukken en dan maar hopen dat er een paar mooie foto’s tussen zaten die niet bewogen waren. Die teleurstelling is nu voorbij, want we kunnen tegenwoordig direct op onze fotocamera of telefoon zien welke foto’s we hebben gemaakt en of ze zijn gelukt. De mislukte kunnen we direct verwijderen. Als we nu onze foto’s willen afdrukken kunnen we ook direct kiezen welke dat moeten zijn en hoeven we geen overbodige foto’s meer te bestellen.

(Vakantie)foto’s laten afdrukken

We kunnen heel eenvoudig onze foto’s laten afdrukken bij een fotowinkel, maar ook online foto’s laten afdrukken is tegenwoordig kinderspel. Je selecteert de foto’s die je wilt hebben en de webshop gaat er mee aan de slag. Met een paar dagen heb je de foto’s in huis en kun je ze in een fotoboek plakken of inlijsten voor aan de muur. Ook wanneer je een foto vergroot wilt hebben is dat een klein kunstje. Je kunt dit eenvoudig op de webshop aangeven en selecteert de gewenste foto. Mocht de foto te weinig pixels hebben en word deze niet mooi bij het uitvergroten, dan zal de website dit aangeven en kun je kiezen voor een andere foto.

Onbeperkt foto’s laten afdrukken

Omdat we tegenwoordig niet meer met fotorolletjes werken maar bijna allemaal een digitale fotocamera hebben of een camera in onze telefoon, schieten we veel meer foto’s als vroeger. Gelukkig zit er geen beperking aan hoeveel foto’s je kunt bestellen. Kies dus gerust de mooiste uit en laat ze afdrukken. Een cadeautje voor jezelf als ze binnen komen!