Professionele foto’s laten maken van jezelf, je gezin, vrienden of vriendinnen, van je kinderen, je huisdieren etc. is erg leuk. De prijs hangt vaak af van wat je precies wil, waar je het wil laten doen en door wie. Dat het niet voor iedereen is weggelegd, is duidelijk. Aan het laten maken van een fotoshoot hangt vaak een hoog prijskaartje. Soms doen er zich mogelijkheden voor, waardoor een fotoshoot een stuk goedkoper kan uitvallen. Zoals aanbiedingen via social deel of vakantieveilingen.

Social deal

Social deal heeft regelmatig aanbiedingen voor een professionele fotoshoot bij jou in de buurt. Vaak gaat het om een fotoshoot met een aantal afdrukken. De fotoshoots vinden altijd plaats bij een fotostudio bij jou in de buurt. Wil jij ook voor een fotoshoot in aanmerking komen bij jou in de buurt? Meld je dan aan bij social deal via Facebook of internet. Komt er een deal voorbij? Dan kun je online een voucher aankopen die je bij de fotograaf kunt inwisselen. Wil je meer weten over de fotograaf die de shoot verzorgt? Op onze fotografen pagina vind je een overzicht van alle fotografen in de buurt. Wil je geen gebruik maken van de deal maar wel een offerte aanvragen? Dat kan via onze pagina offerte aanvragen.

Vakantieveilingen

Via Vakantieveilingen komen er regelmatig veilingen voorbij voor een fotoshoot bij een professionele fotograaf. Komt er een aanbieding voorbij, dan kun je gedurende een bepaalde tijd meebieden op de veiling. De deelnemer met het hoogste bod op het moment van sluiting, moet de aanbieding kopen. Wil je kans maken op een mooi aanbod? Registreer je dan op vakantieveilingen.nl. Wil je meer weten over de fotograaf die de shoot aanbiedt? Op onze fotografen pagina vind je een overzicht van alle fotografen in de buurt. Wil je geen gebruik maken van de deal maar wel een offerte aanvragen? Dat kan via onze pagina offerte aanvragen.

Groupon

Ook via Groupon kun je regelmatig voor weinig geld een fotoshoot kopen bij een fotograaf en/of studio bij jou in de buurt. Sommige shoots zijn bedoeld voor groepen tot 7 personen, anderen zijn speciaal bedoeld voor fotoshoots met baby’s, koppels, mannen, trouwreportages etc. Interessant? Registreer je op Groupon.nl en mis geen enkel aanbod. Wil je meer weten over de fotograaf of de studio die de shoot aanbiedt? Op onze fotografen pagina vind je een overzicht van alle fotografen in de buurt. Wil je geen gebruik maken van de deal maar wel een offerte aanvragen? Dat kan via onze pagina offerte aanvragen.