Je wilt graag een fotoshoot laten maken van je gezin, met je hele familie, met je partner of misschien wel van jezelf. Maar waar laat je een fotoshoot maken? Buiten in de natuur? Thuis? Op een mysterieuze plek zoals een oud industrieel gebouw? Of ergens op een romantische plek als een kasteel of een oud klooster? Meestal weet de fotograaf wel een plek waar je een mooie shoot kunt maken. Uiteraard kun je zelf ook ideeën aandragen. Het gaat tenslotte om jouw fotoshoot. Bij ons vind je een overzicht van locaties in Nederland, zowel binnen als buiten. Ook kun je meteen offerte aanvragen voor de huur van de locatie mocht dat nodig zijn.

Bruidsfotografie in een kasteel

Een mooie locatie voor je fotoshoot is net zo belangrijk als de shoot zelf. Afhankelijk van wat je voor ogen hebt met je fotoshoot, zoek je een locatie die bij je idee past. En bij wat voor fotoshoot je wilt laten maken. Gaat het om een bruidsreportage dan is een oud klooster, een landgoed of een kasteel misschien een idee. Of wat dacht je van een mooie plek in het bos of in een natuurgebied zoals de Loonse en Drunense Duinen in Drunen? Of Landgoed Ulvenhart in Breda?

Locatie huren

Heb je nog geen idee waar je je fotoshoot wilt laten maken? Kijk dan hieronder in ons overzicht van mogelijke fotoshoot locaties. We hebben een onderverdeling gemaakt in binnen- en buitenlocaties. Heb je wel al een locatie op het oog en ben je benieuwd wat het eventueel kost om daar een fotoshoot te laten maken? Vraag dan een offerte aan via onze offertepagina.

Heb je nog geen fotograaf? Op onze fotografenpagina vind je een overzicht van alle fotografen in de buurt. Je kunt meteen een offerte aanvragen via onze offertepagina.