Om samen met je vriendinnen een leuk uitje te plannen kan verschillende redenen hebben. Een vrijgezelle feest, een speciale verjaardag of gewoon een echte meidendag. Maar wat ga je op zo een dag dan doen? Een leuke tip is een fotoshoot met je vriendinnen. Niet alleen leuk op de dag zelf, maar ook een leuke herinnering voor later.

Met zijn allen op de foto

Bij een echte vrouwen dag past prima een fotoshoot met vriendinnen. Met zijn allen gek doen op de foto is natuurlijk het ultieme uitje. Redenen zijn er natuurlijk genoeg te bedenken, maar wij houden het erop dat het gewoon leuk is. Bijvoorbeeld met een vrijgezelle feest waarbij de bride to be is verkleed of een speelse sluier draagt en de vriendinnen 1 front vormen met hun shirts. Ga dan samen op de foto en vergeet dit moment nooit meer. Maar ook als je al jaren vriendinnen bent is het leuk om te vereeuwigen. En of je nu met 3 personen of met 10 bent, de pret blijft even groot!

Vriendinnen fotoshoot boeken

Voordat je een fotoshoot gaat boeken zal je op zoek moeten naar een goede fotograaf. Vraag eens rond bij vrienden en collega’s op zoek op internet naar een fotograaf die je aan staat. Wat belangrijk is, bekijk zijn of haar werk. Zoals elke schilder een eigen kenmerk heeft, heeft elke fotograaf dat ook. Strak, speels, of vernieuwend, zoek een fotograaf met een stijl die bij jullie past. Bespreek ook duidelijk van te voren met deze fotograaf wat jullie gaan doen. 1 shoot, kledingwissel, hoeveel foto’s krijg je mee en zo verder. Dit verschilt namelijk sterk per fotograaf. De meeste hebben verschillende pakketten met verschillende prijzen. Vergelijk ze met elkaar en kies het pakket wat bij jullie past. Een goede voorbereiding is het halve werk toch?