Wil jij samen met je beste vriend(in), een van je ouders, je kind of iemand anders dierbaars schitteren in een prachtige fotoshoot, gemaakt door een van onze professionele fotografen? Op onze fotografen pagina vind je een overzicht van professionele fotografen in de buurt. Je kunt ook meteen een offerte aanvragen.

Schitteren als model

Hoe leuk is het om een keer samen met je beste vriendin als ware modellen te schitteren in jullie eigen, professionele fotoshoot? Of samen met je pasgeboren baby omdat je aan de hele wereld je prachtige wondertje wil showen? Of misschien wil je je partner verrassen voor Vaderdag met een prachtige foto van jou en je zoon/dochter. Of je moeder bedanken met een mooie foto van jou en haar kleindochter of kleinzoon. Echt alles wat je maar kunt bedenken is mogelijk. Hoe en waar je dat doet is aan jou. Zoek een professionele fotograaf op onze fotografen pagina, vraag een offerte aan en bespreek samen je doel.

Als koppel

Ook een fotoshoot als koppel is uiteraard mogelijk. Het gaat hierbij niet om een bruidsreportage maar om een unieke fotoshoot van jullie samen. De eerste vraag die je jezelf moet stellen is: wat voor shoot willen we? Een portret? Een reportage? Buiten of binnen? Op je favoriete plekje? Of in de studio bij de fotograaf?

Inspiratie?

Zoek je nog inspiratie? Kijk dan eens op onze fotoshoot idee pagina en zoek op onze fotografen pagina een fotograaf die je idee wil en kan uitvoeren. Onze professionele fotografen weten precies hoe ze zo’n klus moeten aanpakken. Je kunt ook meteen een offerte aanvragen. Samen kunnen jullie bespreken hoe je de fotoshoot met je partner of iemand anders wilt uitvoeren en waar.