Een fotoshoot is altijd erg leuk. Of je nu alleen op de foto gaat, met je kind, met het hele gezin of met vrienden of vriendinnen, elke fotoshoot heeft zijn eigen charme en zijn eigen uitstraling. Maar voor wie eens een keer zich echt als een fotomodel wil voelen is er de glamour fotoshoot. Leg je zelf eens goed in de watten en plan een glamour fotoshoot, een leuke ervaring voor nu en later.

Wat is een glamour fotoshoot?

Bij een glamour fotoshoot word er niet alleen een foto van je gemaakt in een leuke positie, maar word er ook heel veel aandacht besteed aan hoe je op de foto komt. Uiteraard word je geadviseerd om wat extra speciale kleding mee te nemen zodat er wat kleding wissels kunnen plaatsvinden. Daarnaast is er een visagiste aanwezig die jouw make up en haar doet, zodat jij er op je mooist uit zal zien op de foto.

Glamour fotoshoot met vriendinnen

Een glamourshoot is natuurlijk een bijzondere belevenis. Je kunt een glamour fotoshoot boeken voor jezelf alleen, maar ook met je partner of zelfs met een groep vriendinnen. Samen gaan jullie dan geheel in de visagie, worden jullie op zijn mooist gemaakt waarna de fotograaf zal proberen jullie allemaal van de beste kant te laten zien. Een glamour fotoshoot met vriendinnen is niet alleen een leuk dagje uit, het is ook nog eens een mooie herinnering voor later.

Maak duidelijke afspraken

Er zijn in Nederland meerdere fotografen die een glamour fotoshoot aanbieden. Zoek eerst een fotograaf die bij je past en waar je een goed gevoel bij hebt. Bespreek ook duidelijk de prijs en wat je daar voor krijgt. Vaak kun je foto’s bij bestellen of laten uit vergroten tegen een speciale prijs. Voorkom dus teleurstelling en spreek van te voren duidelijk af wat er wel en niet in de prijs is inbegrepen.