Huwelijksfotograaf in Pelikaan

Iedereen heeft wel een vader of een oom die goed om kan gaan met een camera en een paar foto’s kan nemen en dit op een manier doet dat je onder de indruk bent. Maar wil je die man ermee belasten om op zo een belangrijke dag als je huwelijk de foto’s te laten nemen? Probleem is ook dat hij dan niet zelf mee kan feesten en bijvoorbeeld bij plechtige momenten niet zelf op de foto staat, wat achteraf dan weer jammer is, omdat hij te druk is met foto’s nemen. Ook zal de kwaliteit niet altijd even goed zijn, want laat op de avond gaat nou ja, laten we zeggen de scherpte een beetje vanaf… Nee, als je gaat trouwen kies je uiteraard voor een professionele huwelijksfotograaf. Bij ons kun je kiezen uit verschillende bruidsfotografen in Pelikaan, met veel ervaring, die precies weten wat er moet gebeuren en hoe ze de mooiste foto’s kunnen maken. Onze fotografen schieten graag foto’s van jouw huwelijk in Pelikaan.

Huwelijksfotografie

Bij ons kun je kiezen uit een grote selectie bruidsfotografen in Pelikaan met veel ervaring en expertise op dat gebied. Zij weten wat een bruiloft voor je betekent en hoe belangrijk het is dat er mooie foto’s worden gemaakt, met de juiste lichtinval, onder de juiste hoek en bijvoorbeeld met een goede filterinstelling tegen de zon. Want die herinneringen aan een dag vol liefde, emotie en vreugde moet je voor altijd koesteren. Maar hoe kom je nu een bruidsfotograaf tegen die de mooiste trouwfoto’s maakt voor jullie, en dan ook nog eens in jullie eigen stijl? En wat zijn de kosten van huwelijksfotografie in Pelikaan hiervan? Wij vertellen het je.

Huwelijksfotografie in Pelikaan

Kosten huwelijksfotograaf

Het gemiddelde tarief van een huwelijksfotograaf in Pelikaan bedraagt:

Aantal uren Per uur
4+ €125 tot €150
6+ €75 tot €125
8+ €65 tot €115

 

In het algemeen kost een gemiddelde bruidsfotograaf per uur 100 euro, maar dat is wel bij een minimum aantal uren van 6 tot 8 uur werk. Bij een kortere trouwdag vragen ze een hoger tarief per uur. Dit is exclusief trouwalbum, voorrijkosten en materiaalkosten.

Bijkomende kosten:
In plaats van per uur kun je ook het totaalplaatje bekijken van alle kosten:
Voorbereidende werkzaamheden: 150 – 250 euro
Fotoshoot zelf op locatie: 200 – 300 euro
Ceremonie foto’s: 200 – 300 euro
Receptie foto’s: 200 – 300 euro
Diner foto’s: 200 – 300 euro
Feestavond foto’s: 200 – 300 euro
Trouwalbum: 200 – 1500 euro
Prijsindicatie is afhankelijk van welk materiaal er gebruikt wordt, afmetingen, het type, de kleur, hoeveel foto’s, hoeveel albums.

Huwelijksfotograaf inschakelen in Pelikaan

Wil jij graag een huwelijksfotograaf inschakelen voor je huwelijk in Pelikaan? Dan ben je op onze website op het juiste adres. Vind een overzicht van alle huwelijksfotografen in de buurt op onze fotografen pagina. Wil jij direct weten wat een huwelijksfotograaf in jouw geval gaat kosten? Vraag dan een offerte aan via onze offertepagina.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan