Ondanks dat we tegenwoordig heel veel kaarten digitaal versturen, blijft het nog altijd heel erg leuk om een kaartje gewoon in de brievenbus te vinden. Het is iets meer werk, maar de ontvanger zal het zeker meer waarderen. We zetten het ook iets sneller op de kast om er langer van te genieten, een digitale kaart bekijken we vaak maar 1 keer. Maar je kunt het ook combineren. Er is namelijk een mogelijkheid om digitaal je eigen fotokaart te maken en deze direct te laten versturen. Zo maak je het wel heel erg persoonlijk!

Je eigen fotokaart ontwerpen

Via diverse websites heb je nu de mogelijkheid om een digitale kaart te ontwerpen, welke hierna word afgedrukt in de drukkerij en direct verzonden naar de ontvanger. Je hoeft dus zelf niets te printen en niet naar buiten om de kaart te posten. Bij het ontwerpen kun je gebruik maken van diverse ontwerpen, maar je kunt ook een eigen foto uploaden en gebruiken. Zo maak je de kaart nog persoonlijker.

Geboortekaartjes maken

Er zijn veel redenen om een kaartje te sturen. Een verjaardag, bij ziekte, zomaar omdat iemand het verdient, maar ook als er een baby is geboren. Als kersverse ouders heb je het al druk genoeg en dan is het fijn als je van te voren een kaartje kunt bedenken en online laten drukken en versturen. Het bespaart je een hoop stress en is zo gebeurt. Maak gebruik van een standaard ontwerp of bedenk jouw geboortekaart helemaal zelf.

Persoonlijke trouwkaarten

Ook voor die speciale dag kun je prima een kaart online ontwerpen. Ga er rustig voor zitten en ontwerp met je aanstaande jullie persoonlijke trouwkaart. Pas de foto’s aan, de kleuren en natuurlijk de tekst zodat je een unieke kaart krijgt. Gebruik een mooie foto van jullie samen zodat iedereen direct weet wie er in het huwelijksbootje stappen. Verstuur deze naar alle genodigde en je zult zien dat iedereen verwonderlijk is over de prachtige kaart die jullie hebben ontworpen. En zeg nou zelf, zo moeilijk is het toch niet?