Naaktfotografie

Ben je op zoek naar een naaktfotograaf die van jouw lichaam op een artistieke manier een mooi kunstwerk kan maken dan ben je op de juiste site terecht gekomen. Bij ons kun je heel gemakkelijk en snel een offerte aanvragen van een naaktfotograaf, die op een prettige en rustige manier jou laat zien van je meest sensuele kant. Dit kan in mooie lingerie zijn, maar ook naakt. Het gaat daarbij vooral om je lichaam, je uitdrukkingen, je gelaat en de houdingen die je aanneemt tijdens de fotoshoot.

Waarom naaktfotografie?

Je kunt je voorstellen dat er veel mensen zijn die -na een periode van flink afvallen- hun slanke lichaam op een bijzondere manier willen tonen aan hun vriend of vriendin. Of gewoon een intieme foto voor vriend of vriendin om dit als cadeau willen geven. Het kan ook gebeuren dat je na jarenlang trainen en sporten zo trots op je lichaam bent dat je dit wilt vastleggen, dat je voor jezelf zeg maar een mijlpaal hebt bereikt en zo trots daarop bent dat je er een foto van wilt laten maken.

Tijdens de fotoshoot krijg je eerst een inleidend gesprek, wordt je op je gemak gesteld en wanneer de fotograaf aan het werk gaat dan vooral je pluspunten benadrukt, dus de andere, iets minder leuke punten worden niet gefotografeerd of zijn niet zichtbaar op de foto. Je hoeft ook geen supermodel te zijn, want bij naaktfotografie gaat het erom wie je bent en hoe je eruitziet, en niet wie je wilt zijn; Daarom is naaktfotografie ook zo puur. Je eigen lichaam, en niets anders dan dat.

Bruidsfotograaf

Kosten Naaktfotografie:

De kosten voor een naakt fotoshoot lopen nogal uiteen. Dit komt vooral door:
1. Hoeveel uur duurt de totale fotoshoot?
2. Hoeveel foto’s wil je?
3. Dient er eerst make-up aangebracht te worden?
4. Hoeveel lingerie setjes doe je aan?
5. Dienen de foto’s digitaal bewerkt te worden?

Kostenoverzicht:

1 uur met foto’s en cd/dvd 60 – 110 euro
2 uur met foto’s en cd/dvd 100 – 180 euro
3 uur met foto’s en cd/dvd 200 – 400 euro

 

Zoals al aangegeven is er nogal wat prijsverschil tussen de diverse fotografen en de totale kosten hangen dan ook sterk af van de naaktfotograaf zelf en je wensen en eisen. Daarom loont het ook de moeite om vooraf de prijzen van diverse fotografen goed met elkaar te vergelijken, want dit kan je een flinke besparing van de kosten opleveren. Bij ons kun je snel en gemakkelijk een vrijblijvende offerte opvragen bij meerdere fotografen en deze naast elkaar liggen om de meest interessante naaktfotograaf in te huren.

Naaktfotograaf inschakelen

Wil jij graag een naaktfotograaf inschakelen? Dan ben je op onze website op het juiste adres. Vind een overzicht van alle naaktfotografen in de buurt op onze fotografen pagina. Wil jij direct weten wat een naaktfotograaf in jouw geval gaat kosten? Vraag dan een offerte aan via onze offertepagina.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan