Na 9 maanden wachten mag je dan eindelijk jouw kindje in je armen sluiten. Een prachtig moment waar jullie waarschijnlijk al heel lang op hebben gewacht. Maar ook een moment die je voor altijd bij je wilt houden. Dit kan door een newborn fotoshoot te laten maken. Een dierbare herinnering voor altijd.

Newborn fotografie

Newborn fotografie richt zich speciaal op pasgeboren baby’tjes. De kwetsbaarheid en de liefde die een moeder uitstraalt worden zo goed mogelijk op de gevoelige lens vast gelegd. Fotografen die een Newborn fotoshoot aanbieden hebben zich hier volledig op toegelegd. Een pasgeboren baby doet namelijk nog niet wat je wilt. Het ligt niet stil en als het honger heeft begint het gewoon te huilen. De fotograaf kan je echter wat tips mee geven zodat jullie samen het allerbeste uit de fotoshoot kunnen halen.

De kleine details

Bij een newborn fotoshoot word er niet gelet op het grote geheel, maar juist op de kleine details. De teentjes, de vingertjes of een innige omhelzing van de baby met zijn lievelings knuffel. Wat er precies uit de fotoshoot komt is nooit precies van te voren te zeggen, maar jullie kunnen wel samen van te voren bespreken wat je mooi vind of niet. Sommige foto’s komen heel erg goed uit in zwart wit, andere zijn mooier in glanzende kleur.

De liefde tussen moeder en kind

Bij een pasgeboren baby is de liefde tussen moeder en kind het grootste. Logisch, de kleine heeft 9 maanden alleen zijn moeder gekend. Bij newborn fotografie zal men proberen juist die liefde op de foto te krijgen. Uiteraard geen makkelijke opdracht maar wanneer dit lukt zijn het vaak wel de mooiste foto’s en de dierbaarste herinneringen. Laat je mooiste foto op canvas drukken en heb zo een herinnering om dagelijks van te genieten.