Reportage fotograaf

De reportagefotograaf wordt ingehuurd om op evenementen en bijeenkomsten een foto reportage te maken. Dit komt waarschijnlijk heel journalistiek over, maar het is een heel ander vak dan een nieuwsjournalist. De reportagefotograaf schetst een beeld van de omgeving door het nemen van foto’s van opvallende en kenmerkende mensen, zaken of gebeurtenissen. Bij ons kun je direct een offerte opvragen voor het inhuren van een portretfotograaf.

Reportagefotograaf inhuren

Een reportagefotograaf dient behoorlijk visueel ingesteld te zijn, moet snel reageren op gebeurtenissen en direct zijn camera bij de hand te hebben om dat ene moment vast te leggen. Bij een evenement is het belangrijk dat de opvallendste gebeurtenissen meteen gefotografeerd worden. Ook leuk zijn dan de bekende selfie met bekende Nederlanders, groepsfoto’s maken en een overzichtsfoto van een plein, markt, hal met kramen, stands, podia, de drukte in de straten en opvallende mensen verkleed als clowns, cartoonfiguren en Halloween figuren.

Reportage fotograaf

Kosten Reportagefotograaf

Het uurtarief: 60 en 80 euro per uur.

Hier hebben we het enkel over het uurtarief wat de reportagefotograaf zelf in rekening brengt.
Verder kunnen daar nog kosten bijkomen, apart van het uurtarief.
Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan voorrijkosten, materiaalkosten en foto’s digitaal bewerken. Zoals al aangegeven is er nogal wat prijsverschil tussen de diverse fotografen en de totale kosten hangen dan ook sterk af van fotograaf zelf en je wensen en eisen. Dus loont het ook de moeite om vooraf de prijzen van diverse fotografen goed met elkaar te vergelijken, want dit kan je een flinke besparing van de kosten opleveren. Bij ons kun je snel en gemakkelijk een vrijblijvende offerte opvragen bij meerdere fotografen en deze naast elkaar liggen om de meest interessante fotograaf in te huren.

Reportagefotograaf inschakelen

Wil jij graag een reportagefotograaf inschakelen? Dan ben je op onze website op het juiste adres. Vind een overzicht van alle reportagefotografen in de buurt op onze fotografen pagina. Wil jij direct weten wat een reportagefotograaf in jouw geval gaat kosten? Vraag dan een offerte aan via onze offertepagina.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan