Rouwfotograaf in Aan de Rijksweg

Iemand verliezen is altijd een pijnlijk en moeizaam proces, en wanneer iemand overleden is heb je er vaak geen aandenken meer aan. Tijdens het sterven en na het overlijden is er ook geen tijd meer voor om nog aan de mooie herinneringen te denken. Daarvoor kun je een rouwfotograaf inhuren in Aan de Rijksweg, die vlak voor het overlijden op een mooie manier vastlegt hoe iemand is.

Waarom een Rouwfotograaf?

Rouwfoto’s zorgen altijd voor een mooie en waardige herinnering aan die persoon, plus een manier om iemands dood te verwerken en het verdriet en gemis een plekje te geven. Na het overleden komt bij veel mensen de vraag naar voren: waarom hebben we dit niet vast laten leggen op een nette en waardige manier? Daarom is er een rouwfotograaf, die vraagt wat de wensen zijn, in welke stijl en op welke manier en welk tijdstip de foto’s gemaakt moeten worden. Dit kan tijdens het leven, maar kan ook tijdens de uitvaart zijn. Vaak is de familie te emotioneel betrokken bij de overledene om foto’s te nemen en wordt er een rouwfotograaf voor ingehuurd, die de opdracht vooraf eerst uitvoerig doorneemt met de betrokkenen en dan de fotoreportage op een professionele, begripvolle manier maakt. Vraag bij ons een offerte aan voor een rouwfotograaf in Aan de Rijksweg.

Rouwfotograaf in Aan de Rijksweg

Uurtarief rouwfotograaf

Het uurtarief van een rouwfotograaf in Aan de Rijksweg:
Gemiddeld 75 euro per uur
Dit is kaal uurtarief, dus exclusief reiskosten, fotoalbum, foto’s bewerken en op cd/dvd branden.

Kosten rouwfotograaf:

Daarnaast kan men kiezen voor een totaalprijs.
Gemiddeld kost een fotoreportage n in Aan de Rijksweg  250 euro tot 700 euro, maar loopt soms tot zelfs 1300 euro op.
De prijs is uiteraard sterk afhankelijk van de wensen en eisen van betrokkenen.

Kosten fotoalbum rouwfotograaf:

Kosten van een fotoalbum, 60 tot 75 pagina’s op maat gemaakt zijn tussen de 300 en 500 euro.

Rouwgraaf inschakelen in Aan de Rijksweg

Wil jij graag een rouwfotograaf inschakelen in Aan de Rijksweg? Dan ben je op onze website op het juiste adres. Vind een overzicht van alle rouwfotografen in de buurt op onze fotografen pagina. Wil jij direct weten wat een rouwfotograaf in jouw geval gaat kosten? Vraag dan een offerte aan via onze offertepagina.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan