Weken, misschien wel maanden kijk je er naar uit, de vakantie. Maar voor je het weet is het helaas weer voorbij. Veel te snel, maar we kunnen nog even nagenieten. Je hebt vast wel foto’s gemaakt op het strand, in het hotel of bij het bezoeken van een bezienswaardigheid. Laat deze foto’s afdrukken en geniet nog even na van die heerlijke reis.

Vakantiefoto’s laten afdrukken

Vakantiefoto’s laten afdrukken is kinderspel. Op de webshop kun je namelijk heel gemakkelijk de foto’s selecteren die je wilt hebben en je drukt op verzenden. Binnen een paar dagen vallen de foto’s dan bij je op de deurmat en kun je beginnen met na genieten. Plak ze in of maak een mooie collage voor aan de want. De mogelijkheden zijn eindeloos, en foto’s online bestellen was kinderspel niet waar?

Vakantiefoto laten uitvergroten

De mogelijkheden met afgedrukte foto’s zijn eindeloos. Maar heb je er al eens aan gedacht om die ene speciale vakantiefoto te laten vergroten? Met een bijpassende fotolijst en eventueel passe partout wordt het een blikvanger in jouw interieur. Een foto uitvergroten is heel gemakkelijk. Selecteer op de webshop de gewenste foto. De meeste webshops geven direct aan als de foto niet de benodigde pixels bevat en de foto niet mooi wordt. Zo kun je een miskoop snel voorkomen. Of maak een collage van de beste foto’s en laat die als 1 foto afdrukken voor in de lijst. Een blikvanger waar je nog lang plezier van zult hebben.

Vakantie fotoboek

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om alle leuke foto’s los te bestellen en ze zelf in te plakken. Maar er is ook een mogelijkheid om direct als fotoboek te bestellen. Op de meeste webshop kun je digitaal een fotoboek volplakken welke dan voor je word gedrukt. Je kunt helemaal zelf bepalen welke foto’s gebruikt, foto’s vergroten of verkleinen en bepalen welke tekst je er bij wilt hebben. Op deze manier maak je een heel uniek fotoboek waar je nog lang plezier van zult hebben. Hartstikke leuk natuurlijk om alle vakanties op deze manier naast elkaar in de kast te hebben.