Zwangerschapsfotograaf

Je bent zwanger en wilt die heerlijk bolle buik laten fotograferen om in te lijsten, om aan je vriendinnen te showen, om later aan je kind te laten zien, of gewoon voor jezelf zodat je hier later altijd met een gelukzalig gevoel aan terug kunt denken? Dat kan door een zwangerschapsfotograaf in te huren. De zwangerschapsfoto wordt meestal door een rustige en geduldige fotograaf gemaakt, die je op je gemak stelt en eerst alles doorpraat voordat ie aan het werk gaat. Een zwangerschapsfoto wordt doorgaans tussen de 33 en 36 weken zwangerschap genomen, aangezien dan de buik op zijn mooist is.

Zwangerschapsfoto

Je kan deze foto met je kleding aan of met lingerie aan laten nemen, maar je kan deze ook naakt laten nemen, zodat je buik op die manier alle aandacht krijgt. Tevens kan het samen met je man of vriend, of je kan alleen op de foto. Draag vooraf ook geen beknellende kleding anders zie je strepen en striemen op de foto. De foto kan op diverse manieren genomen worden, van sexy tot lief, van grappig tot stoer, jij bent de baas over je bolle buik, dus jij beslist. Verder kunnen er zowel zwart wit foto’s als kleurenfoto’s gemaakt worden, en de achtergrond is ook te kiezen.

Zwangerschapsfotograaf

Kosten zwangerschapsfotograaf

Een fotosessie kost 125 tot 180 euro.
Een uitgebreide sessie 175 – 450 euro

Ook kun je samen met je man of vriend samen de fotoshoot doen; Dit neemt vaak extra kosten met zich mee vanwege de opstelling voor de foto en de extra tijd die dat met zich meebrengt. Ook is het misschien wel een leuk idee om elke maand 1 foto te laten maken, zodat je de verandering later in een fotoserie te zien krijgt en aan anderen kan laten zien in een fotoserie. Ook kun je deze dan in een mooi fotoalbum laten zien aan anderen en je geluk met anderen kan delen.

Ook is het vaak mogelijk om voor de fotoshoot leuk opgemaakt te worden, zodat je er nog mooier uitziet op de foto, en dus echt kunt stralen als aanstaande mama. Maar je kunt ook kiezen voor puur natuur.

Zwangerschapsfotograaf inschakelen

Wil jij graag een zwangerschapsfotograaf inschakelen? Dan ben je op onze website op het juiste adres. Vind een overzicht van alle zwangerschapsfotografen in de buurt op onze fotografen pagina. Wil jij direct weten wat een zwangerschapsfotograaf in jouw geval gaat kosten? Vraag dan een offerte aan via onze offertepagina.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan